En quant a jjberdullas

Aquest és el meu bloc personal. Tal com indica la seva URL el meu nom és Joan Jordi Berdullas i sóc Enginyer Tècnic en Informàtica de Gestió. He creat aquest bloc per a difondre coneixements Informàtics en català sobretot per a distribucions de Sistemes Operatius Linux. Concretament he pensat aquest bloc de manera que es publiquin articles que poden anar des de com executar ordres concretes d’un Sistema Operatiu a com configurar utilitats d’aquests, com per exemple una redirecció HTTPs, o la descripció d’alguns projectes personals que he dut a terme.

 

Per què es tracta d’un bloc personal? Doncs perquè la principal motivació ha estat tenir una mena d’anotacions, com si fossin petites receptes informàtiques de tasques que realitzo constantment i altres que no tant sovint. Preferentment, aquestes receptes es centren en la distribució CentOS de Linux que és la que més he fet servir, tot sempre emmarcat dins del SW lliure. És un bloc personal perquè com a idea inicial només en permeto la publicació al creador, o sigui, jo mateix. Tot i això el fet que els articles estiguin publicats al núvol (Internet) dona la possibilitat a que d’altres persones en puguin fer la consulta quan i com vulguin.

Tal i com s’ha dit, tot i que en un principi el bloc no està pensat per a la participació dels visitants, no es descartable la participació d’aquests tant a nivell d’articles com de comentaris.

 

Espero que us serveixi d’ajuda!

 

Salutacions,

 

Joan Jordi Berdullas.